Flux-stiri

Noul ambasador al Ucrainei la Berlin se teme de avertismentele nucleare adresate de Putin

Oleksii MakeievOleksii Makeiev

  • Noul ambasador al Ucrainei în Germania a avertizat că nu trebuie să respingă amenințarea că Rusia ar putea folosi arme nucleare în conflictul actual.
  • Rusia trebuia confruntată de pe o poziție de forță, a spus ambasadorul.
  • Makeiev a declarat că, după anexarea peninsulei Crimeea, Germania s-a temut să provoace Rusia.

Noul ambasador al Ucrainei în Germania a avertizat că nu trebuie să respingă amenințarea că Rusia ar putea folosi arme nucleare în conflictul actual, în declarații făcute presei germane și publicate duminică.

Președintelui rus Vladimir Putin trebuie să i se spună că utilizarea armelor nucleare nu este o opțiune”, a declarat Oleksii Makeiev pentru grupul de ziare Funke Media Group.

Rusia trebuia confruntată de pe o poziție de forță, a spus ambasadorul. În caz contrar, Moscova va merge întotdeauna mai departe”.

Makeiev a declarat că, după anexarea peninsulei Crimeea, Germania s-a temut să provoace Rusia. Ucraina a fost lăsată pe cont propriu, iar rezultatul poate fi văzut acum, a spus el. În ciuda faptului că oferă sprijin general Rusiei, China a indicat, de asemenea, că respinge utilizarea armelor nucleare.

The post Noul ambasador al Ucrainei la Berlin se teme de avertismentele nucleare adresate de Putin appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code