Flux-stiri

O educație sexuală cuprinzătoare contribuie la construirea unei societăți mai sigure

O educație sexuală cuprinzătoare contribuie la construirea unei societăți mai sigureO educație sexuală cuprinzătoare contribuie la construirea unei societăți mai sigure

  • Asociația ,,Mame pentru Mame” susține educația sexuală încă de la grădiniță.
  • Președinta asociației ,,SAMAS le vorbește copiilor ei despre sex de la 3 ani.
  • Eli Roman: ,,Educația sexuală ne ajută să ne protejăm copiii de pericole” .

Abuzuri, sarcini nedorite, boli cu transmitere sexuală, viitor ciuntit. Ne putem proteja însă copiii dacă discutăm deschis cu ei despre corpul lor și dacă le facem educație sexuală, cu informații adaptate vârstei, încă de la grădiniță, e de părere și Ana Măiță, președintele Asociației ,,Mame pentru Mame”.

Autoritățile introduc însă educația sexuală abia din clasa a VIII-a.

Eli Roman, președintele asociației SAMAS, Sănătate pentru Mame și Sugari, are trei copii: doi băieți și o fetiță. Băieților a început să le vorbească despre corpul lor și să le facă educație sexuală de la trei ani. Fetița e următoarea pe listă, dar acum are abia zece luni.

The post O educație sexuală cuprinzătoare contribuie la construirea unei societăți mai sigure appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code