Flux-stiri

O fată de 12 ani a fost găsită moartă în dormitorul ei după ce a filmat o provocare pe TikTok

Tik-TokTik-Tok

  • O fată de 12 ani a fost găsită moartă în dormitorul ei după ce a filmat o provocare bolnavă pe TikTok.
  • Tânăra ar fi murit sufocată în casa ei din orașul Capitán Bermúdez, provincia Santa Fe, Argentina, pe 13 ianuarie.
  • O anchetă privind moartea fetei este în curs de desfășurare.

O fată de 12 ani a fost găsită moartă în dormitorul ei după ce a filmat o provocare bolnavă pe TikTok. Milagros Soto a filmat întregul incident pentru provocarea online blackout challenge”, după ce, se pare, i s-a trimis un link către provocare printr-un mesaj WhatsApp.

Jocul mai este denumit și provocarea de sufocare” și provocarea de a trece pe lângă”. Mătușa victimei, Laura Luque, a declarat presei locale că există o înregistrare video cu întregul incident și crede că cineva a încurajat-o pe tânără să participe la provocare.

Laura a declarat că nepoata ei, care ar fi fost agresată la școală, a încercat provocarea de două ori înainte de a muri în mod tragic cu a treia ocazie, după ce ceva a mers prost. Tânăra ar fi murit sufocată în casa ei din orașul Capitán Bermúdez, provincia Santa Fe, Argentina, pe 13 ianuarie.

Laura a spus: Suntem de neconsolat. I-am oferit atât de multă dragoste. Cred că cineva a încurajat-o să o facă”. Aceasta a spus că nepoata ei a primit link-ul pentru a realiza provocarea într-un chat WhatsApp.

Mătușa victimei a declarat: Avem multe îndoieli cu privire la tot ceea ce i s-a întâmplat. Era o fată foarte inteligentă. A suferit foarte mult din cauza hărțuirii. Ne-a spus că nimeni nu o voia la școală pentru că era drăguță și avea părul blond.”

Un purtător de cuvânt al Școlii 223 Tte. Gral. Pablo Ricchieri, unde a învățat victima, a declarat: Susținem familia elevului nostru în acest moment teribil”. Școala a adăugat că micuța Milagros era o elevă minunată, prietenă, dulce, bună și amabilă”. O anchetă privind moartea fetei este în curs de desfășurare.

The post O fată de 12 ani a fost găsită moartă în dormitorul ei după ce a filmat o provocare pe TikTok appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code