Flux-stiri

O femeie decedată de 23 de ani, amendată din cauză că nu s-a vaccinat

  • Aceasta a murit în 1999, la vârsta de 28 de ani, după ce a fost implicată într-un accident rutier.
  • Amenda pe numele femeii, Domenica Di Stefano, a ajuns la mama ei, care s-a arătat profund marcată de acest gest.
  • Cu sistemele electronice de astăzi, care sunt complet interconectate, astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple”, a spus cumnatul decedatei.

O femeie din Italia, decedată de 23 de ani, a fost amendată din cauza faptului că nu s-a vaccinat. Aceasta a murit în 1999, la vârsta de 28 de ani, după ce a fost implicată într-un accident rutier, relatează Corriere della Sera. Amenda pe numele femeii, Domenica Di Stefano, a ajuns la mama ei, care s-a arătat profund marcată de acest gest.

Cumnatul femeii acuzată că nu s-a vaccinat a declarat pentru Corriere: „Sora soţiei mele a decedat în 1999 într-un accident. Acum, aceasta ar fi avut 51 de ani şi, din acest motiv, a primit amenda pentru a treia doză de vaccin, în ciuda faptului că, din motive evidente, nu a făcut nici prima doză, nici pe cea de-a doua. A fost, de asemenea, un şoc psihologic, deoarece a redeschis o rană care nu se vindecase niciodată de la acea pierdere foarte gravă”.

Cumnatul acesteia s-a arătat foarte revoltat de amenda primită pentru lipsa celei de-a treia doze de vaccin

Cumnata mea a trăit în Napoli şi a murit la 28 de ani, cu puţin timp înainte de a se căsători. Încercăm să ne dăm seama cum să răspundem la această amendă absurdă. Cu sistemele electronice de astăzi, care sunt complet interconectate, astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple”, a mai spus cumnatul decedatei. Familia va trebui acum să facă recurs, pentru a dovedi că femeia a murit și că, implicit, nu avea cum să se vaccineze, motiv pentru care amenda ar trebui să fie anulată.

Vaccinarea anti-COVID a fost obligatorie în Italia pentru accesul persoanelor de peste 50 de ani la locul de muncă. Din 1 aprilie, Guvernul a ridicat această obligativitate, conform Mediafax.

The post O femeie decedată de 23 de ani, amendată din cauză că nu s-a vaccinat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code