Flux-stiri

Oficialii ucraineni: Rușii au distrus aeroportul din Dnipro

  • Forţele ruseşti au lansat duminică rachete în regiunile ucrainene Luhansk şi Dnipro, distrugând complet un aeroport, au declarat oficialii ucraineni.
  • Valentin Reznichenko, guvernatorul regiunii centrale Dnipropetrovsk, a declarat că echipele de intervenţie verifică o construcţie lovită în oraşul Zvonetsky.
  • „Peste noapte, rachete de înaltă precizie au distrus baza şi cartierul general al batalionului naţionalist Dnepr din Zvonetsky, care a primit recent şi întăriri de la mercenari străini”, a declarat Ministerul rus al Apărării.

Forţele ruseşti au lansat duminică rachete în regiunile ucrainene Luhansk şi Dnipro, distrugând complet aeroportul, au declarat oficialii ucraineni.

Valentin Reznichenko, guvernatorul regiunii centrale Dnipropetrovsk, a declarat că echipele de intervenţie verifică o construcţie lovită în oraşul Zvonetsky, adăugând că detalii privind victimele vor fi date mai târziu, relatează Reuters.

„Peste noapte, rachete de înaltă precizie au distrus baza şi cartierul general al batalionului naţionalist Dnepr din Zvonetsky, care a primit recent şi întăriri de la mercenari străini”, a declarat Ministerul rus al Apărării.

Aeroportul din orașul Dnipro și infrastructura din apropiere au fost distruse de către bombardamente

Reznichenko a declarat pe Telegram că a avut loc şi un atac asupra aeroportului din oraşul Dnipro. „Aeroportul în sine a fost distrus, la fel şi infrastructura din apropiere, iar rachetele zboară continuu”, a spus Reznichenko.

Reznichenko a declarat, anterior, că un atac asupra oraşului Dnipro a rănit o persoană şi că rachetele au provocat un incendiu care a fost, în cele din urmă, stins. O rachetă a lovit, de asemenea, o clădire din districtul Pavlograd, a adăugat el.

Serghei Gaidai, guvernatorul din Luhansk, o regiune estică ce se învecinează cu Rusia, a scris, anterior, pe Telegram că o şcoală şi o clădire de locuinţe au fost lovite în oraşul Sievierodonetsk. „Din fericire, nu există victime”, a spus Gaidai.

Cu toate acestea, Reuters nu a putut confirma imediat rapoartele.

The post Oficialii ucraineni: Rușii au distrus aeroportul din Dnipro appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code