Flux-stiri

O mașină a intrat în gardul Ambasadei Rusiei. Șoferul a decedat

  • În această dimineață, o mașină s-a izbit frontal de gardul Ambasadei Rusiei.
  • Șoferul a murit în urma incidentului.
  • Şoferul identificat era Bogdan Drăghici, preşedintele asociaţiei „T.A.T.A.”.

Potrivit Poliţiei Capitalei, o mașină a intrat în gardul Ambasadei Rusiei miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.00. Mașina a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul reprezentanţei diplomatice.

Şoferul identificat era Bogdan Drăghici, preşedintele asociaţiei „T.A.T.A.”. În urma impactului, acesta a decedat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor, pentru a stinge incendiul izbucnit. 

„Şi eu sunt ucrainean, a scris, pe Facebook, Drăghici, în ultimul mesaj înaintea accidentului, declarându-se, astfel, duşman al Rusiei.

Bogdan Drăghici s-a confruntat cu acuzaţii grave de-a lungul timpului

Drăghici s-a confruntat cu acuzaţii grave, după ce, în urmă cu câţiva ani, şi-ar fi violat fiica. El a şi fost reţinut. Drăghici a devenit cunoscut acum 10 ani, odată cu o campanie în care a militat ca taţii să se poată interna alături de copii, în spital, la fel ca mamele.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor şi a condiţiilor în care s-a produs acest eveniment.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment în care a fost implicat un autoturism care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, a transmis Poliţia Capitalei.

The post O mașină a intrat în gardul Ambasadei Rusiei. Șoferul a decedat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code