Flux-stiri

O minge de foc uriașă a luminat cerul după o explozie în Oxfordshire. Care a fost cauza dezastrului

  • Un fulger a provocat o explozie, dar și o minge de foc uriașă în Oxfordshire.
  • Incendiul de proporții a izbucnit după ce un fulgerul a lovit un rezervor de gaz.
  • Severn Tent Green Power: „Din fericire, nimeni nu a fost rănit și lucrăm cu serviciile de urgență pentru a ne asigura că situl este sigur”

Un incendiu de proporții mari a avut loc în Oxfordshire după ce un fulger a lovit un rezervor de gaz de la o instalație de procesare ce aparține companiei Severn Trent Green Power, scrie Sky News.

Locuitorilor li s-a spus să rămână în casă și să închidă ferestrele. De asemenea, poliția a închis A40 între Wolverton și Eynsham. O avertizare meteorologică de culoare galbenă pentru furtuni și ploi abundente a fost în vigoare pentru Oxfordshire până marți la ora 2 dimineața.

Într-o declarație, Severn Trent Green Power a precizat că evenimentul „a provocat o explozie în rezervoarele noastre de biogaz”.

„Din fericire, nimeni nu a fost rănit și lucrăm cu serviciile de urgență pentru a ne asigura că situl este sigur, astfel încât să putem evalua pagubele cât mai curând posibil”, a adăugat el.

Ce au declarat martorii

Explozia a fost raportată în această seară, iar oamenii au distribuit imagini cu incendiul pe rețelele de socializare. Un martor a declarat că a văzut „un cer ciudat pulsând de la ferestrele lui, privind spre nord-vest de Oxford”.

„Presupun că este un incendiu cauzat de furtuna cu fulgere care a trecut pe deasupra”, a adăugat martorul. Inițial, a fost tratat ca un mister, înainte ca poliția din Essex să explice că a fost cauzat de două avioane RAF care escortau un avion.

Citește și:

The post O minge de foc uriașă a luminat cerul după o explozie în Oxfordshire. Care a fost cauza dezastrului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 56 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code