Flux-stiri

LIVE UPDATE. Ziua 588 de război. Pentagonul a avertizat Ucraina că va rămâne fără fonduri pentru susținere

  • Pentagonul afirmă că există suficiente fonduri pentru a susține nevoile militare ale Ucrainei pe termen scurt pe câmpul de luptă.
  • Congresul este chemat să acționeze pentru a preveni întreruperea sprijinului militar pentru Ucraina, mai ales că Pentagonul lucrează la refacerea stocurilor de echipamente.
  • Durata rămânerii sumei de 1,6 miliarde de dolari destinate Ucrainei depinde de modul în care aceste fonduri vor fi folosite pentru a reface stocurile militare.

Pentagonul a avertizat marți că, deși există suficiente fonduri pentru moment pentru a continua să sprijine Ucraina, finanțarea s-ar putea epuiza fără o acțiune din partea Congresului, relatează CNN.

„Avem suficiente autorități de finanțare pentru a răspunde nevoilor de pe câmpul de luptă al Ucrainei pentru încă puțin timp, dar avem nevoie ca Congresul să acționeze pentru a ne asigura că nu există nicio întrerupere a sprijinului nostru, mai ales că departamentul încearcă să ne refacă stocurile”, a declarat adjunctul secretarului de presă al Pentagonului, Sabrina Singh.

Singh a adăugat că nu este clar cât timp va dura suma de 1,6 miliarde de dolari rămasă din fondurile alocate anterior pentru Ucraina, precizând că depinde „de modul în care această finanțare este folosită pentru a ne reface stocurile”.

The post LIVE UPDATE. Ziua 588 de război. Pentagonul a avertizat Ucraina că va rămâne fără fonduri pentru susținere appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 56 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code