Flux-stiri

O nouă schimbare de politică la Twitter: Câștigi bani de pe urma postările

  • Elon Musk a anunțat lansarea unui program de monetizare a conținutului generat de utilizatori pe Twitter.
  • Musk a precizat că în primul an de program, utilizatorii vor primi fonduri plătite integral de abonați.
  • Rețeaua socială intenționează, de asemenea, să sprijine promovarea conturilor care își creează propriul conținut.

Elon Musk a anunțat lansarea unui program de monetizare a conținutului generat de utilizatori pe Twitter. El a precizat că în primul an de program, utilizatorii vor primi fonduri plătite integral de abonați.

„Conectați-vă pentru a oferi abonaților orice, de la texte lungi la ore de videoclipuri! Doar faceți clic pe «Generați bani» din setări” , a scris el pe Twitter joi, scrie Fortune.

Musk a precizat că în primul an al acestui nou program, utilizatorii vor primi fondurile plătite de abonați, integral, cu excepția comisionării sistemelor de plată. De asemenea, Twitter intenționează să sprijine promovarea conturilor care își creează propriul conținut. Puteți părăsi platforma noastră oricând. Ușor de intrat, ușor de ieșit” , a adăugat Musk.

Pe 27 octombrie 2022, Musk a încheiat un acord în valoare de 44 de miliarde de dolari pentru a cumpăra Twitter. Imediat după aceea, a concediat un număr de membri ai conducerii companiei, inclusiv CEO-ul Parag Agrawal și CFO Ned Segal. 

Citește și:

Regele Charles al III-lea a decis. Nu își invită fosta cumnată, Ducesa de York, la încoronare

Regele Charles, dezamăgit” că Meghan, Archie și Lilibet vor lipsi de la încoronare

Gafa majoră făcută de Joe Biden. Președintele american confundă echipa de rugby „All Blacks” cu forța militară „Black and Tan”

The post O nouă schimbare de politică la Twitter: Câștigi bani de pe urma postările appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code