Flux-stiri

O parte din civilii din Azovstal evacuează orașul. 1000 sunt încă blocați

Azvostal-UcrainaAzvostal-Ucraina

  • Comandantul adjunct al Regimentului Azov a declarat că primii 20 de cetățeni au părăsit uzina.
  • Căpitanul Azovstal a transmis că de la ora 06.00 au așteptat sosirea convoiului de evacuare care nu a sosit până la ora 6.25.
  • Discuțiile sunt în desfășurare cu privire la eliberarea celor 1000 de civili încă blocați, printre care se numărăi femei, bătrâni și copii.

Civilii din Azovstal sunt lăsați, ușor, ușor, să plece în siguranță din buncăre. Astăzi, Comandantul adjunct al Regimentului Azov a declarat că primii 20 de cetățeni au părăsit uzina.

Printr-o postare făcută pe Twitter a descris întregul proces de evacuare al civililor și a militarilor răniți.

Căpitanul Azovstal a transmis că de la ora șase de dimineață au așteptat sosirea convoiului de evacuare care nu a sosit până la ora 6.25. „Abia la ora șapte am predat 20 de civili care au fost salvați de sub dărâmături. Printre ei au fost femei și copii și sperăm că acești oameni vor merge în direcția convenită”. Și anume Zaporojie, teritoriu aflat sub control ucrainean.

1000 de civili încă sunt blocați

Discuțiile sunt în desfășurare cu privire la eliberarea celor 1000 de civili încă blocați înăuntru. Printre aceștia se numărăi femei, bătrâni și copii care au nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Căpitanul Svyatoslav Palamar, Azovstal, a spus că nu știu exact de ce nu sunt luați și nu se vorbește deloc despre evacuarea lor în teritoriile aflate sub control. „Subliniez că solicităm garantarea evacuării nu numai a civililor, ci și a militarilor noștri răniți care au nevoie de asistență medicală”.

The post O parte din civilii din Azovstal evacuează orașul. 1000 sunt încă blocați appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code