Flux-stiri

O rachetă rusească a lovit un bloc rezidențial din Kiev

  • O rachetă rusească a lovit, sâmbătă dimineaţă, o clădire rezidenţială din centrul Kievului.
  • O înregistrare video partajată de serviciul de presă al lui Volodimir Zelenski arată cum racheta explodează într-un apartament.

O rachetă rusească a lovit un bloc rezidențial din Kiev. Clădirea era în flăcări sâmbătă dimineaţa, iar pagubele majore. O bucată mare din clădire a fost smulsă, mai multe locuinţe fiind distruse. Blocul se află la doi kilometri de un aeroport.

Numărul victimelor nu este cunoscut. Pompierii scot persoanele rănite, în imagini apărând cum transportă o femeie peste o mare de moloz.

Ministrul Afacerilor Extene al Ucrainei, Dmytro Kuleba, a scris pe Twitter: „Kiev, oraşul nostru splendid şi paşnic, a supravieţuit încă o noapte sub atacurile forţelor ruseşti. O rachetă a lovit un apartament rezidenţial din Kiev. Cer lumii: izolarea completă a Rusiei, expulzarea ambasadorilor, embargoul petrolului, ruinarea economiei acesteia. Opriţi criminalii de război ruşi!”.

The post O rachetă rusească a lovit un bloc rezidențial din Kiev appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code