Flux-stiri

Ochelarii inteligenți te vor ajuta să-ți găsești partenerul potrivit

  • Un expert în tehnologie crede că singurătatea va fi de domeniul trecutului.
  • Ochelarii cu AI pot scana expresiile faciale ale oamenilor şi pot indica emoţii.
  • Ca într-un scenariu din ,,Black Mirror”, ochelarii pot înţelege emoţiile subtile.

Îţi este greu să-şi găseşti sufletul pereche? Inteligenţa Artificială îţi vine în ajutor. Ca un Cupidon, ochelarii dotaţi cu AI îţi pot arăta ce oameni sunt atraşi de tine.

,,Acest AI te poate vindeca de anxietate socială. RizzGPT este noul chatbot asistent virtual creat de un student în inginerie computerizată şi te poate ajuta să întreţii o conversaţie. RizzGPT îţi va asculta conversaţia şi îţi va oferi răspunsuri potrivite printr-un ecran virtual pe lentilele ochelarilor pentru a te salva de la o situaţie stânjenitoare”, susţine Brett Stelmaszek, gazda emisiunii UFD Tech de pe YouTube. 

Expertul în tehnologie Devin Liddell îşi imaginează un viitor în care ochelarii de inteligenţă artificială oferă oamenilor capacitatea de a detecta minciuni sau atracţii.

Deşi ar putea semăna cu un scenariu din ,,Black Mirror”, Devin Liddell, Futurist Principal la Teague, afirmă cu încredere că acesta este drumul incontestabil pe care tehnologia îl conturează.

Într-un interviu acordat Daily Mail, Liddell a dezvăluit că viitorii ochelari cu viziune computerizată avansată vor fi capabili să înţeleagă emoţii subtile şi detalii dincolo de ceea ce pot vedea oamenii.

The post Ochelarii inteligenți te vor ajuta să-ți găsești partenerul potrivit appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 28 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code