Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD, 11 decembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Dacian Cioloș, europarlamentar, lider REPER

România a ratat din nou aderarea la spațiul Schengen, un „obiectiv strategic” al țării, potrivit președintelui Klaus Iohannis.

Cum au reușit politicienii români să rateze din nou obiectivul strategic al țării, unde a greșit România, ce strategie a avut, cât de bine a negociat, ce probleme a generat Austria la nivel european, de ce au „umflat” politicienii români tema Schengen dacă nu erau siguri pe o decizie favorabilă a Consiliului JAI, cum au ajuns să se contrazică premierul Nicolae Ciucă și ministrul de Interne, Lucian Bode, pe tema Schengen, care este cel mai bun răspuns al României pentru Austria, ce ar putea genera în România acest eșec, are România un „plan B” și ce ar trebui să facă în continuare – despre toate acestea și multe altele îți vorbește duminică, de la ora 21.55, Dacian Cioloș, europarlamentar, lider al REPER, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 11 decembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Dacian Cioloș, europarlamentar, lider REPER appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code