Flux-stiri

LIVE UPDATE. Șaizeci și trei de zile de invazie. 40 de țări au decis să formeze o coaliție de sprijinire a Ucrainei în războiul cu Rusia

O coaliție de 40 de țări va susține Ucraina în războiO coaliție de 40 de țări va susține Ucraina în război

  • După 63 de zile de ocupație, armata Ucrainei rezistă și cu ajutorul Occidentului, care îi livrează armament greu în ciuda protestelor Kremlinului.
  • Un pas „istoric” a fost făcut de peste 40 de țări care au stabilit în Germania, la o întâlnire extraordinară, să formeze o coaliție de sprijinire a Ucrainei în răzbiul cu Rusia
  • Germanii au decis să trimită 88 de tancuri Leopard și alte sisteme de baterie anti-aeriană Ghepard, o decizie „istorică”.

UPDATE ORA 02:00

8,3 milioane de persoane vor fi nevoite să părăsească Ucraina din cauza războiului, prognozează ONU

Până la 25 aprilie, peste 5 milioane de persoane au părăsit Ucraina.

Prim-ministrul britanic Johnson a fost întrebat dacă eșecurile militare ale Rusiei în Ucraina l-ar putea determina pe Putin să folosească arme nucleare tactice, iar el a răspuns: „Nu, nu cred”.

UPDATE ORA 00:00

Miniștrii Apărării din peste 40 de țări au încheiat o întâlnire la #Ramstein

Şefii agenţiilor de apărare au convenit să creeze o coaliţie în sprijinul Ucrainei pentru a opri agresiunea rusă. Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a spus că întâlnirea a fost una „istorică”.

The post LIVE UPDATE. Șaizeci și trei de zile de invazie. 40 de țări au decis să formeze o coaliție de sprijinire a Ucrainei în războiul cu Rusia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code