Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD, 16 ianuarie 2022. Invitat: Simona Maya Teodororiu, deputat PSD, fost judecător CCR

CSM, instituția care garantează constituțional „independența Justiției” în România este blocată în luptele pentru alegerea unui nou șef. Despre cum a ajuns forul superior al Justiției să se blocheze în proceduri democratice cu încălcări de Constituția, și cine poate sancționa CSM – instituția care când vrea sancționează pe toată lumea – afli de la Simona Maya Teodoroiu, fost judecător CCR, deputat PSD.

Cât de independenți sunt procurorii care primesc ordine de la ministrul Justiției, despre cum se comportă Poliția în „statul eșuat” al Președintelui Klaus Iohannis, cum va vota PSD desființarea SIIJ, cine a greșit în disputa CJUE- CCR, cât de dependenți sunt judecătorii CCR de factorul politic și despre cum a votat PSD „Ordonanța Prună” pe care a criticat-o mai mulți ani, îți vorbește duminică, Simona Maya Teodoroiu, fost judecător CCR, deputat PSD, de la ora 20.00, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 16 ianuarie 2022. Invitat: Simona Maya Teodororiu, deputat PSD, fost judecător CCR appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code