Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD, 26 septembrie 2021. Invitat, ora 20.00: Csoma Botond, liderul grupului UDMR din Camera Deputaților

  • Csoma Botond, liderul grupului UDMR din Camera Deputaților, este invitatul Sorinei Matei de duminică seara, în emisiunea OFF/ON THE RECORD, la Aleph News.
  • Csoma Botond va vorbi despre scandalurile din coaliția de guvernământ pe Justiție, blocajul pe desființarea SIIJ, abuzurile comise în trecut asupra magistraților, supraviețuirea coaliției, despre Legile Justiției, numirea șefilor Parchetelor, tăierea pensiilor speciale și adevăratele probleme din Justiție.

Coaliția de guvernare este în derivă, pusă pe hold de Congresele a două partide de dreapta, iar reformele promise în Justiție nu s-au făcut nici după 9 luni.

Despre scandalurile din coaliția de guvernământ pe Justiție, blocajul pe desființarea SIIJ, abuzurile comise în trecut asupra magistraților, supraviețuirea coaliției, despre Legile Justiției, numirea șefilor Parchetelor, tăierea pensiilor speciale și adevăratele probleme din Justiție, îți vorbește duminică, de la ora 20.00, Csoma Botond, liderul grupului UDMR din Camera Deputaților, în emisiunea OFF/ON THE RECORD, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 26 septembrie 2021. Invitat, ora 20.00: Csoma Botond, liderul grupului UDMR din Camera Deputaților appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code