Flux-stiri

Topul celor mai bune televizoare de peste 75 inci. Ce spun experții

LG G1LG G1

  • Experții CNET au făcut un top al celor mai bune televizoare de peste 75 inci.
  • Prețurile variază de la 1.600$ pentru Sony X90J până la 3.670$ pentru LG G1.
  • Costul televizorului depinde de tehnologia display-ului, LCD sau OLED.

Experții CNET au realizat un top al celor mai bune televizoare de peste 75 inci. Internetul s-a umplut de glume după anunțul cu garsoniera de la Cluj de 11 metri pătrați. Dimensiunea a fost de vină, desigur. La fel este și atunci când alegi un televizor, iar în ultimii ani nu mai este necesar un efort financiar pentru a avea un TV uriaș.

Experții aau ales patru modele de televizoare.TCL seria 6, model 2021, care este excelent din punct de vedere al raportului calitate preț. O altă variantă foarte bună la această categorie este Sony X-90-J. Dacă alegi un display mini-LED, atunci Samsung QN-90-A este considerat cel mai bun dintre toate. Este chiar mai luminos și decât alte TV-uri cu OLED. LG G1 de 77 de inci, adică 195 de centimetri diagonala, este ideal pentru cei care caută un OLED.

„LG a făcut acest TV extrem de subțire. G1 este creat astfel încât să atârne pe perete și vine cu un suport. Odată agățat, distanța pe care o ocupă este puțin peste 3 milimetri. Dacă vrei să plasezi televizorul pe o masă, suportul te va costa 100 de dolari în plus. Acest TV a avut cea mai bună calitate a imaginii pe care am testat-o vreodată”, a transmis Iyaz Akhtar, editor CNET.

Cum să alegi însă varianta cea mai bună dintre atâtea modele de televizoare? Depinde de fiecare în parte, în funcție de criteriile personale. În cazul în care costul ți se pare prea mare, atunci mergi pe LCD. Pentru un buget mai generos, atunci ajungi la o altă dilemă: miniLED sau OLED.

„Știu că mulți dintre cei cu care am vorbit au evitat să meargă pe varianta OLED, mai ales când vine vorba despre TV-urile de mari dimensiuni. Principala reținere e legată de cost așa că eu cred că această variantă la mijloc va fi o variantă populară pentru mulți oameni. Dacă dimensiunea este mai importantă și vrei în continuare o imagine cu o calitate destul de mare, atunci poți să alegi un QLED sau miniLED”, a declarat Lew Later, tech youtuber.

The post Topul celor mai bune televizoare de peste 75 inci. Ce spun experții appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code