Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD, 6 februarie 2022. Invitat, ora 22.00: Remus Ștefureac, președinte Strategic Thinking Group și director general al INSCOP Research

1000 de soldați SUA vin în România ca să apere granițele NATO pentru că războiul ruso-ucrainean bate la ușă. Cum a crescut rapid și la cote surprinzătoare încrederea românilor în Alianța Nord Atlantică, îți explică sociologic Remus Ștefureac, președinte Strategic Thinking Group și director general al INSCOP Research, după ce a cercetat percepțiile românilor.

În ce state și lideri internaționali au încredere românii, cât influențează mesajele de pe rețelele de socializare percepțiile în România, cum stau politicienii români la capitolul încredere, ce prezidențiabili se întrevăd pentru 2024 în România, cât de puternic este curentul naționalist la noi și care este situația din sondaje în 3 state – Franța, Ungaria și SUA – în care în 2022 vor avea lor alegeri, despre toate acestea îți vorbește Remus Ștefureac duminică, de la ora 22.00, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 6 februarie 2022. Invitat, ora 22.00: Remus Ștefureac, președinte Strategic Thinking Group și director general al INSCOP Research appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code