Flux-stiri

Oficiali: Putin a fost indus în eroare de consilierii lui despre război

  • Putin ar fi dezinformat de către consilierii său cu privire la modul în care războiul decurge.
  • Putin și-ar fi dat seama de acest lucru și ar fi luat naștere tensiuni între el și conducerea militară.
  • Analiștii militari susțin că Rusia și-a reformulat obiectivele de război.

Conform oficialilor, lui Putin nu i s-au spus toate informațiile cu privire la război. Acesta a fost informat că lucrurile merg conform planului, iar el nu ar ști de eșecul trupelor rusești.

„Avem informaţii că Putin s-a simţit indus în eroare de armata rusă, ceea ce a dus la o tensiune persistentă între acesta şi conducerea sa militară„, a declarat Kate Bedingfield, directorul de comunicare al Casei Albe, în timpul unei conferinţe de presă.

„Credem că Putin este dezinformat de consilierii săi cu privire la cât de prost se descurcă armata rusă şi la modul în care economia rusă este paralizată de sancţiuni, deoarece consilierilor săi de rang înalt le este prea frică să îi spună adevărul„, a spus ea.

Putin nu are lângă el oameni de încredere

Un diplomat european de rang înalt a declarat pentru Reuters că evaluarea americană este în concordanţă cu constatatările ţărilor europene. „Putin a crezut că lucrurile merg mai bine decât au mers. Aceasta este problema când te înconjori de «yes men», a spus diplomatul.

Analiştii militari spun că Rusia şi-a reformulat obiectivele de război în Ucraina într-un mod care i-ar putea permite lui Putin să revendice mai uşor o victorie de imagine, în ciuda unei campanii deplorabile în care armata sa a suferit eşecuri umilitoare.

Marina, o jurnalistă din Rusia, s-a alăturat și ea în lupta împotriva președintelui Rusiei, intrând în direct cu un afiș pe care scris „Stop războiului!”. Aceasta a vrut să le arate rușilor că ceea ce se întâmplă în Ucraina este altceva decât ceea ce li se spune de către presa din Rusia.

The post Oficiali: Putin a fost indus în eroare de consilierii lui despre război appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code