Flux-stiri

Bruce Wills are demență. Acesta părăsește scena la 67 de ani

  • Bruce Wills, actorul din filmul „Greu de ucis” are grave probleme medicale.
  • Acesta a fost diagnosticat recent cu afazie care îi afectează capacităţile cognitive.
  • Actorul se pensionează, nu se ştie dacă definitiv sau doar pentru o perioadă, pentru că a fost diagnosticat cu o tulburare de limbaj care îl împiedică să joace.

Bruce Wills, actorul din filmul „Greu de ucis” are grave probleme medicale. Acesta a fost diagnosticat cu demență.

„Am vrut să împărtăşim faptul că iubitul nostru Bruce se confruntă cu unele probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare, Bruce pune capăt unei cariere care a însemnat atât de mult pentru el. Acesta este un moment cu adevărat dificil pentru familia noastră şi suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea şi sprijinul vostru continuu”, se arată în declaraţie.

Bruce Willis, 67 de ani, părăseşte scena din cauza afaziei, au anunţat fosta lui soţie, Demi Moore, şi fiicele lor. Actorul se pensionează, nu se ştie dacă definitiv sau doar pentru o perioadă, pentru că a fost diagnosticat cu o tulburare de limbaj care îl împiedică să joace.

Boala lui Bruce Wills a devenit mai cunoscută în ultimul deceniu

Afazia este o boală despre care nu se cunoşteau prea multe până acum câţiva ani, dar care, în ultimii 10 ani, este recunoscută şi diagnosticată mai uşor. Afazia este pierderea totală sau parţială a facultăţii de a vorbi şi de a înţelege limbajul articulat.

Este o tulburare de limbaj care poate fi caracterizată printr-o alterare a înţelegerii sau a exprimării cuvintelor sau a echivalentelor non-verbale ale cuvintelor. Apare, în general, după un accident vascular cerebral sau un accident la cap, dar poate fi, de asemenea, tăcut şi se poate manifesta în timp, ca urmare a unor boli neurodegenerative.

Cei care suferă de afazie nu pot înţelege ce li se spune şi, mai ales, le este greu să pună cap la cap propoziţii cu sens complet. Apoi, se luptă să citească, să scrie şi să facă calcule, adică toate acele funcţii care sunt strâns legate de limbaj.

The post Bruce Wills are demență. Acesta părăsește scena la 67 de ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code