Flux-stiri

Olanda ar putea impune un nou lockdown înainte de sărbători

Ce amendă riscă austriecii care încalcă restricțiile pe perioada lockdown-uluiCe amendă riscă austriecii care încalcă restricțiile pe perioada lockdown-ului

  • Autorităţile din Ţările de Jos vor lockdown pentru a preîntâmpina un nou val de infectări.
  • Varianta Omicron este mult mai contagioasă decât Delta şi, posibil, la fel de gravă.
  • Cabinetul prim-ministrului a fost sfătuit de celula de criză din Olanda să implementeze un nou lockdown cât mai curând posibil.

Autorităţile din Ţările de Jos vor lockdown pentru a preîntâmpina un nou val de infectări cu noua variantă a coronavirusului, Omicron.

Prim-ministrul olandez Mark Rutte, alături de ministrul sănătăţii, Hugo de Jonge, ar putea anunţa, azi, la ora 19:00, noi măsuri care să combată răspândirea coronavirusului în Ţările de Jos.

Aceste noi restricţii ar putea intra în vigoare imediat după conferinţa de presă a celor doi. Motivul este acela că autorităţile nu vor să rişte ca olandezii să dea buzna la restaurante, pentru „o ultimă masă în oraş”.

Cabinetul prim-ministrului a fost sfătuit de celula de criză din Olanda să implementeze un nou lockdown cât mai curând posibil pentru a preveni un nou val de infecţii cauzat de varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2, potrivit NL.

Varianta Omicron este mult mai contagioasă decât Delta şi, posibil, la fel de gravă. Spitalele din Olanda sunt deja la limită de mai multe săptămâni, iar operaţiile altor pacienţi sunt amânate din cauza lipsei de medici şi locuri în saloane.

Potrivit presei locale, echipa națională de gestionare a epidemiei a recomandat guvernului „măsuri stricte” pentru a limita răspândirea variantei Omicron, cu închiderea restaurantelor, barurilor, cinematografelor, teatrelor și a magazinelor neesențiale.

The post Olanda ar putea impune un nou lockdown înainte de sărbători appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code