Flux-stiri

Orașele europene sunt mai atractive de vizitat primăvara. Iată câteva destinații care te vor fermeca

  • Primăvara, orașele europene mici sunt mai atractive decât marile capitale.
  • Florin Popescu îți recomandă Bruges, San Marino, Tallinn sau Kuekenhoh.
  • Parcul de lalele Keukenhof din Lisse este deschis până pe data de 15 mai.

Dacă vrei să evadezi și să vezi și o altă față a Europei, în care natura să te uimească prin culorile sale, consultantul în turism, Florin Popescu, îți recomandă câteva orașe mici în care primăvara arată spectaculos.

Primul pe listă e Bruges, la doar o sută de kilometri de Bruxelles. Denumit Veneția de nord, datorită numeroaselor canale care îl străbat, cochetul orașel te va fermeca din prima. Iar oferta pentru un „city break” de vis, nu se oprește aici.

„Aș putea enumera San Marino, un mic principat, care oferă peisaje spectaculoase și muzee interesante și poate fi combinat cu orașul Rimini. Aș mai da ca exemplu Tallinn, de unde se poate ajunge în Helsinki sau Luxemburg”, a spus Florin Popescu, consultant de turism.

„Interesante ar fi și orașe mai mici din Olanda, precum Delft, care este o capitală a ceramicii sau Keukenhof, care este capitala lalelelor.”.

În capitala lalelelor vrea să ajungă și Mihaela Scărlătescu. Ea si-a programat, din timp, o minivacanță în care să vadă raiul cu cele șapte milioane de lalele, să se relaxeze pe o terasă flamandă cochetă și să își facă un selfie în orașul justiției europene.

„De mult mi-am dorit să ajung în Parcul Keukenhof, în care primăvara arată spectaculos, fiind o explozie de culori, întinse pe hectare. Avem zbor din Timișoara la Charleroi, de acolo vom închiria o mașină, vom merge la Bruges, din Bruges vom merge la Lisse, unde este parcul de lalele, iar de acolo vom merge la Haga, unde, evident, vom vizita parcul miniatural Maduroda.”, a spus Mihaela Scărlătescu.

The post Orașele europene sunt mai atractive de vizitat primăvara. Iată câteva destinații care te vor fermeca appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code