Flux-stiri

(P) Terapia este alături de oameni de 100 de ani

Terapia, o companie Sun Pharma, este alături de oameni de 100 de ani. Tot de atâția ani, dezvoltă produse care mențin sănătatea la orice vârstă și în orice etapă a vieții.

Cu o mulțime de inovații concentrate pe nevoile de sănătate ale oamenilor, Terapia, o companie Sun Pharma, și-a extins în mod constant portofoliul de produse, dezvoltând de-a lungul timpului medicamente care, astăzi, sunt consacrate pentru eficiența lor de generații, pentru o gamă largă de afecțiuni, dar și produse inovatoare sau noi opțiuni de tratament și prevenire a bolilor.

Cu ocazia aniversării unui secol de activitate neîncetată, Terapia și-a luat angajamentul de a folosi experiența și cunoștințele pe care le-a dobândit în ultimii 100 de ani pentru a oferi oamenilor și în viitor cele mai avansate soluții pentru îmbunătățirea sănătății și calității vieții.

The post (P) Terapia este alături de oameni de 100 de ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code