Flux-stiri

Papa Francisc către comunitatea homosexuală: „Biserica nu vă respinge”

Comunitatea LGBT, în timpul unui marșComunitatea LGBT, în timpul unui marș

  • Papa Francisc le transmite catolicilor homosexuali: „Biserica nu vă respinge”. O Biserică „selectivă” ar fi mai degrabă „o sectă”, afirmă Suveranul Pontif.
  • Papa Francisc a răspuns la trei întrebări adresate de părintele James Martin, preot iezuit din New York, cu privire la catolicii LGBT.
  • Întrebat ce i-ar spune unuia dintre ei, „dacă a suferit o respingere din partea Bisericii”, Papa Francisc a a dat un răspuns surprinzător pentru fanaticii religioși.

Papa Francisc le transmite catolicilor homosexuali: „Biserica nu vă respinge”. O Biserică „selectivă” ar fi mai degrabă „o sectă”, afirmă Suveranul Pontif. Nu este prima dată când Suveranul Pontif face astfel de declarații prin care susține comunitatea LGBT.

 „Aş vrea ca ei să o considere nu ca fiind o respingere din partea Bisericii, ci mai degrabă din partea unor oameni ai Bisericii”, a explicat Papa Francisc.

„Biserica este mamă şi îşi cheamă toţi copiii laolaltă. Să luăm, de exemplu, parabola invitaţilor la ospăţ: „cei drepţi, cei păcătoşi, cei bogaţi şi cei săraci,.O Biserică „selectivă” nu este Sfânta Maică Biserică, ci mai degrabă o „sectă, a fost mesajul Papei, conform ANSA.

Papa Francisc nu este la prima declarație prin care îi disculpă pe homosexuali. În trecut suveranul Pontif declara că toți sunt copiii Domnului și au dreptul la căsătorie. „Homosexualii au dreptul să fie parte a unei familii. Ei sunt copiii lui Dumnezeu și au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui să fie alungat sau să fie făcut să sufere din această cauză”, explica Papa Francisc.

The post Papa Francisc către comunitatea homosexuală: „Biserica nu vă respinge” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code