Flux-stiri

Premierul desemnat Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forţele politice responsabile

nicolae ciuca si klaus iohannis la palatul cotroceninicolae ciuca si klaus iohannis la palatul cotroceni

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a declarat joi că va negocia cu toate forţele responsabile astfel încât Guvernul să fie aprobat în Parlament.

„Am înţeles încredinţarea acestui mandat ca pe un gest de responsabilitate pe care trebuie să îl avem în aceste momente dificile pentru a putea depăşi situaţia de criză în care ne aflăm, astfel încât cetăţenii să beneficieze de tot ceea ce poate un Guven în deplinătatea sa să ofere prin deciziile şi acţiunile pe care le întreprinde”, a spus Nicolae Ciucă după ce a fost desemnat de preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta a anunţat că va negocia cu toate forţele politice responsabile.

„Vom negocia cu toate forţele responsabile astfel încât într-o perioadă de timp cât mai scurtă să reuşim să alcătuim Guvernul şi de asemenea să negociem cu toate forţele responsabile astfel încât Guvernul propus să poată să fie aprobat în Parlament”, a mai spus Ciucă.

The post Premierul desemnat Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forţele politice responsabile appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code