Flux-stiri

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat când vor fi încărcate voucherele sociale. Câte persoane vor beneficia de aceste vouchere

  • Primele carduri către români pe care vor fi încărcate voucherele sociale în valoare de 250 lei au fost distribuite începând de vineri, de Poșta Romînă.
  • Încărcarea voucherelor pe carduri se va face după ce se încheie procesul de distribuire.
  • Aproximativ trei milioane de persoane, pensionari, persoane cu dizabilităţi, familii cu venituri mici şi persoane fără adăpost, vor beneficia de aceste vouchere o dată la două luni.

Primele carduri către români pe care vor fi încărcate voucherele sociale în valoare de 250 lei au fost distribuite începând de vineri, iar încărcarea voucherelor pe carduri se va face după ce se încheie procesul de distribuire, începând cu data de 20 iunie 2022, spune premierul Nicolae Ciucă.

„Aşa cum am promis, punem în aplicare măsurile de protejare a cetăţenilor români şi economiei, cuprinse în programul guvernamental <Sprijin pentru România>. Primele carduri către români pe care vor fi încărcate voucherele sociale în valoare de 250 lei au fost distribuite, începând de ieri, de Poşta Română. Încărcarea voucherelor pe carduri se va face după ce se încheie procesul de distribuire, începând cu data de 20 iunie 2022”, scrie pe Facebook prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Aproximativ trei milioane de persoane, pensionari, persoane cu dizabilităţi, familii cu venituri mici şi persoane fără adăpost, vor beneficia de aceste vouchere o dată la două luni, bani pe care îi vor putea folosi pentru cumpărarea de produse alimentare.

Valoarea totală a ajutoarelor se ridică la 3,1 miliarde lei şi vor fi acordate în patru tranşe, până la finalul anului.

The post Premierul Nicolae Ciucă a anunţat când vor fi încărcate voucherele sociale. Câte persoane vor beneficia de aceste vouchere appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code