NEWSNET

Flux-stiri

Previziune sumbră a unui fost ministru al Sănătății: „Riscăm un val 5, sau chiar un val 6 al pandemiei”

INSP: De la începutul pandemiei, unul din 62 de cazuri a fost înregistrat la personal medicalINSP: De la începutul pandemiei, unul din 62 de cazuri a fost înregistrat la personal medical

  • Nelu Tătaru, fost ministru al sănătății, spune că pandemia de coronavirus ar putea avea și un val cinci în România.
  • „O pandemie are un an jumătate-doi și ține 3-4 valuri. S-ar părea că noi vrem să facem o pandemie din 5-6 valuri”, spune Tătaru.
  • Tătaru crede că vom avea valuri de infectări până ce se va ajunge la o imunitate de „măcar 70% din populație”.

La noi campania de promovare s-a oprit la un moment dat, am crezut că lumea a înțeles și va fi o aglomerație la vaccinare cum nu s-a văzut. N-a fost așa. A fost un 2020 spre sfârșit în care toată lumea întreba „da’ când vine vaccinul, când vine vaccinul?”, liste de așteptare, acele categorii speciale care urmau să facă primele vaccinuri, strigătele „nu treceți peste rând!”, vaccinări până în aprilie-mai, iar apoi s-a terminat. S-a terminat fiindcă, din punctul meu de vedere, nu am fost destul de insistenți pe o campanie de vaccinare, n-am fost destul de insistenți să spunem că pandemia nu s-a terminat. Cel puțin patru valuri există, eu repetam acest lucru din 2020. O pandemie are un an jumătate-doi și ține 3-4 valuri. S-ar părea că noi vrem să facem o pandemie din 5-6 valuri”, a declarat fostul ministru al Sănătății într-un interviu la Digi24.

The post Previziune sumbră a unui fost ministru al Sănătății: „Riscăm un val 5, sau chiar un val 6 al pandemiei” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code