Flux-stiri

Primăria Capitalei va amenaja la Romexpo un centru pentru refugiați. Acesta va avea 2.000 de paturi

  • Primăria Capitalei a anunțat, marți, că va încheia un protocol de colaborare cu Romexpo pentru cazarea refugiaților din Ucraina.
  • Romexpo va pune la dispoziție cu titlu gratuit pavilionul central pentru 30 de zile, cu posibilitate de prelungire prin act adițional.

Primăria Capitalei a anunțat că la Romexpo va fi amenajat un centru pentru refugiați, care va dispune de 2.000 de paturi.

Primăria Capitalei a anunțat, marți, că va încheia un protocol de colaborare cu Romexpo pentru cazarea refugiaților din Ucraina.

Propunerea a fost aprobată în ședința CGMB de marți.

Conform primăriei, Romexpo va pune la dispoziție cu titlu gratuit pavilionul central pentru 30 de zile, cu posibilitate de prelungire prin act adițional.

Spațiul, care are 15.000 de metri pătrați, este dotat cu 200 de mese și 1.500 de scaune, plus 2.000 de paturi de campanie, care aparțin Primăriei Capitalei.

Cheltuielile ocazionate de utilități, pază, curățenie, amenajarea și dotările necesare realizării proiectului vor fi suportate din bugetul local al Municipiului București sau din alte surse de finanțare.

The post Primăria Capitalei va amenaja la Romexpo un centru pentru refugiați. Acesta va avea 2.000 de paturi appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code