Flux-stiri

Un bărbat de 25 de ani a fost condamnat la 160 de ani de închisoare după ce a ucis 3 femei

Bărbatul a fost condamnat la 160 de ani de închisoare în urma procesului.Bărbatul a fost condamnat la 160 de ani de închisoare în urma procesului.

  • Khalil Wheeler-Weaver, în vârstă de 25 de ani, a stat nemișcat în timp ce judecătorul a pronunțat sentința la tribunalul de stat din Newark, scrie nbcnews.com
  • Bărbatul a fost condamnat la 160 de ani de închisoare în urma procesului.
  • Sentințele au vizat trei crime și alte acuzații, precum răpire, incendiere și profanare de morminte

Un bărbat din New Jersey care a folosit aplicații de dating pentru a ademeni și ucide trei femei în urmă cu cinci ani a fost condamnat, miercuri, la 160 de ani de închisoare, după un proces în care s-a dezvăluit că prietenii uneia dintre victime au făcut propria muncă de detectiv pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe suspect.

Bărbatul, a stat neclintit în timp ce judecătorul a pronunțat sentința la tribunalul de stat din Newark: 160 de ani de detenție. Sentința a fost precedată de declarații emoționante ale membrilor familiilor victimelor Robin West și Sarah Butler.

Sentințele au vizat trei crime, o tentativă de crimă și alte capete de acuzare, inclusiv răpire, incendiere agravată și profanare de morminte.

O a patra femeie care a supraviețuit unui atac și care a depus mărturie la procesul lui Wheeler-Weaver a furnizat, de asemenea, informații cruciale care i-au ajutat pe anchetatori, deoarece detaliile atacului ei erau similare cu cele ale celorlalte victime.

Biroul procurorului din Essex County a apreciat că prietenul unei victime, un student din Montclair, a folosit rețelele de socializare pentru a ajuta poliția să îl găsească pe Wheeler-Weaver. Acesta a obținut acces la conturile tinerei de pe rețelele de socializare, a creat un cont fals,l-a ademenit pe Wheeler-Weaver la o întâlnire în Montclair și a anunțat poliția, potrivit procurorilor.

The post Un bărbat de 25 de ani a fost condamnat la 160 de ani de închisoare după ce a ucis 3 femei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code