Flux-stiri

Primul hotel spațial va fi gata în 2025. Stația Voyager, demnă de filmele SF

Stația Voyager va fi gata în 2027Stația Voyager va fi gata în 2027

  • Primul hotel spatial de peste 400 de locuri va fi gata în 2027, conform unui anunț al constructorilor Stației Voyager. Cu toate acestea, în 2025 va fi inaugurat un hotel mai mic, de 28 de locuri.
  • Compania Orbital Assembly Corporation va inaugural primul hotel spațial în orbita joasă a Pământului, iar oaspeții vor avea la discreție cinematografe, săli de fitness, restaurante, centru spa.
  • Stația Voyager va fi finalizată cu ajutorul roboților spațiali, pe un sistem modular, conform datelor prezentate de CNN și Daily Mail.

Primul hotel spatial de peste 400 de locuri va fi gata în 2027, conform unui anunț al constructorilor Stației Voyager. Proiectul SF are momentan un cost necunoscut, însă există zvonuri că NASA ar fi interesată să-l cumpere.

Deși inaugurarea era programată pentru 2027, constructorii au introdus în plan un nou hotel, mai mic, de 28 de locuri, care va fi gata în 2025. Stația are formă circulară care se rotește continuu pentru a-și asigura propria gravitație.

La construcția hotelului SF au fost folosite inclusiv nave SpaceX Falcon, produse de Space X-ul lui Elon Musk.

„Hotelul” va fi construit dintr-o serie de inele, care vor avea atașate mai multe „module pentru sursa de apă, aer sau energie a navei. De asemenea, echipajul va avea un modul special pentru dormit.

Miliardarii planetei vor putea să cumpere un astfel de modul, care are 20 de metri pătrați. Creierul din spatele hotelului este Wernher von Braun, unul dintre pionierii programelor NASA din anii 1950 și printre primii oameni care s-au gândit că în orbita joasă a Pământului ar putea fi construită o stație spațială circular, care își poate asigura propria gravitație.

Experții au estimate că va dura 3 ani pentru ca toate modulele să fie create și doar 3 zile pentru a fi asamblate în spațiu. Potrivit datelor preliminare, cu ajutorul rachetelor SpaceX costurile ridicării în spațiu a unui kilogram se ridică la 8000 de dolari.

Deși nu se cunosc detalii despre un cost final al Voyager, știm că Stația Spațială Internațională are 420.000 de kilograme și a costat 150 de miliarde de dolari. Mai mult, Orbital Assembly vrea să mai creeze o stație spațială pentru 28 de personae care să fie operațională în 2025, conform CNN.

Spre deosebire de Stația Spațială Internațională, care este un loc de cercetare, hotelul SF este destinat turismului și, desigur, miliardarilor lumii.

The post Primul hotel spațial va fi gata în 2025. Stația Voyager, demnă de filmele SF appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code