Flux-stiri

Prințesa Leonor a Spaniei a depus jurământul la Madrid. Cum a decurs ceremonia de majorat

  • Prințesa Leonor a jurat credință Constituției țării sale, după ce a împlinit 18 ani.
  • Prin acest ritual, prințesa va succede la tronul regal, atunci când va veni momentul.
  • Ceremonia simbolizează continuitatea monarhiei parlamentare spaniole.

Moștenitoarea tronului spaniol, prințesa Leonor, a jurat credință Constituției țării sale, după ce a împlinit 18 ani. Prin acest ritual, prințesa va succede la tronul regal, atunci când va veni momentul, scrie AP.

„Jur să-mi îndeplinesc cu fidelitate îndatoririle, să păstrez și să susțin Constituția și legile, să respect drepturile cetățenilor și ale comunităților autonome și loialitatea față de rege”, a declarat prințesa Leonor.

Ceremonia televizată la nivel național în camera inferioară a parlamentului simbolizează continuitatea monarhiei parlamentare spaniole și loialitatea instituției față de cameră.

„De acum înainte, datoria mea este față de toți spaniolii, pe care îi voi servi în fiecare moment cu respect și loialitate. Nimic nu mă poate face mai mândru. În această zi specială, pe care mi-o voi aminti pentru totdeauna cu emoție, vă cer să îmi acordați încrederea dumneavoastră, așa cum eu am toată încrederea mea acordată viitorului națiunii noastre. Vă mulțumesc mult!”

Pentru a sărbători evenimentul, orașul Madrid a fost decorat cu steaguri, portrete foto ale lui Leonor și ecrane mari pentru ca spectatorii să poată urmări ceremonia televizată.

Citește și

The post Prințesa Leonor a Spaniei a depus jurământul la Madrid. Cum a decurs ceremonia de majorat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 54 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code