Flux-stiri

Producția de biciclete, afectată de criza aprovizionării. „Trebuie să așteptăm 18 luni pentru materiale”

  • Dacă te gândeai să îți cumperi o bicicletă, s-ar putea să ai de așteptat: criza aprovizionării lovește și în industria bicicletelor.
  • Experții spun că va fi din ce în ce mai greu pentru manufacturieri să găsească piese pentru a asambla biciletele.
  • Sunt afectate atât producțiile de biciclete uzuale, cât și cea de biciclete de concurs.

Federico Musi, seful executiv al celor de la Look Cycle, o companie franceză care produce pedale, cadre de carbon, de top, spune că piesele pentru acestea vin din ce în ce mai greu.

„Trebuie așteptăm de la 12-18 luni și acest interval tot crește”.

Din cauza pandemiei, și industria jocurilor video este afectată. Condensatorii folosiți la fabricarea consolelor next-gen sunt din ce în ce mai greu de găsit.

În cazul bicicletelor, explicația este acea că, în timpul pandemiei, s-au vândut foarte multe bicilete. Utilizatorii acestora s-au gândit că astfel nu vor trebui să stea în mașini, autobuze, stații, alături de alți oameni, micșorând riscul de a contracta virusul.

Spre deosebire de Musi, Manuel Marsiglio, șeful confederației europene a industriei de biciclete, a declarat că dificultățile manufacturierilor au început să scadă.

The post Producția de biciclete, afectată de criza aprovizionării. „Trebuie să așteptăm 18 luni pentru materiale” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code