Flux-stiri

Profesoara care le-a spus elevilor că cei vaccinați se transformă în legume, criticată dur. „Poziția aceasta este absolut criminală”

O profesoară din Botoșani le-a spus copiilor că cei vaccinați se vor transforma în legume. În fața acestei dezinformării, Ministerul Educației a dispus o anchetă la Liceul Grigore Antipa, din Botoșani, acolo unde femeia predă Muzică. Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, om de știință, medic și profesor de neuropsihologie a adoptat o poziție tranșantă în legătură cu profesoara.

„Am fost uluit să văd cum un profesor, profesor destinat să educe copiii îi învață să nu se vaccineze. Poziția aceasta este absolut, aș spune eu, criminală pentru că orice om care nu se vaccinează devine un pericol mortal în mare măsură pentru cei din jurul său. Este de neconceput această poziție, este o rușine pentru profesorul respectiv,” a spus medicul.

Pe de altă parte, Raed Arafat vrea să interzică presei să mai promoveze persoanele care pledează împotriva vaccinării. 

„Eu, cu tot dreptul la libera exprimare, aș tăia microfonul la toți care vin și dezinformează și spun la oameni să nu se vaccineze,” a declarat Raed Arafat.

Fostul Avocat al poporului critică dur mesajul medicului Arafat. Acesta susține că nimeni nu își poate permite să pună pumnul în gură celor care nu împărtășesc opiniile lui.

„De când face reguli în țara asta și cine îi permite să facă asemenea reguli?este absurd. Lăsând la o parte că nu prea știe medicină, nu știe medicină. A început să știe și tehnică. Cum să oprească toate telefoanele și toate mijloacele de comunicare pentru cei care au altă părere decât el?” a spus Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului.

The post Profesoara care le-a spus elevilor că cei vaccinați se transformă în legume, criticată dur. „Poziția aceasta este absolut criminală” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code