Flux-stiri

Propaganda rusă: „România și Polonia, primii candidați pentru atacuri cu rachete Kalibr”

Exercițiu militar rusesc cu rachete KalibrExercițiu militar rusesc cu rachete Kalibr

  • Propaganda rusă critică în termeni duri modul în care țările NATO aprovizionează Ucraina cu armament și insistă asupra faptului că România și Polonia sunt cap de afiș la acest capitol.
  • În consecință, într-un articol dur din Pravda rusească, propagandiștii consideră România și Polonia drept primele ținte legitime pentru atacuri cu rachete Kalibr.
  • Rușii i-au atacat și pe oficialii din Marea Britanie, care au transmis că Ucraina are un drept legitim să lovească ținte din Rusia: „Așa și Rusia are drept legitim să atace ținte din Marea Britanie”.

Propaganda rusă critică în termeni duri modul în care țările NATO aprovizionează Ucraina cu armament și insistă asupra faptului că România și Polonia sunt cap de afiș la acest capitol, drept urmare sunt primele ținte legitime ale unor eventuale atacuri cu rachete Kalibr.

„Londra tocmai a justificat atacurile armatei ruse asupra logisticii din țările NATO care furnizează arme guvernului de la Kiev. Polonia și România sunt pe primul loc”, este anunțat în Pravda.

Un anunț al adjunctului ministrului apărării al Marii Britanii, James Hippie, conform căruia  „este absolut legitim ca Ucraina să lovească adânc în Rusia pentru a perturba logistica, dacă aceste provizii nu sunt întrerupte, acest lucru va duce direct la moarte și vărsare de sânge pe teritoriul Ucrainei”, a provocat un val de reacții negative în Rusia.

Reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, a comentat acid această declarație, și a remarcat că, de dragul „încălcării logisticii proviziilor militare”, Rusia poate lovi ținte militare de pe teritoriul acelor țări NATO care furnizează arme regimului de la Kiev.

Înțelegem corect? La urma urmei, acest lucru duce direct la moarte și vărsare de sânge pe teritoriul Ucrainei. Din câte am înțeles, Marea Britanie este una dintre aceste țări”, a precizat Zakharova pe canalul său Telegram.

Propaganda rusă nu s-a ferit să ofere un top al țărilor care sunt candidate la un atac rusesc cu rachete Kalibr pentru că oferă arme Kievului:

  • Republica Cehă,
  • Polonia,
  • Slovenia,
  • Turcia,
  • Germania,
  • STATELE UNITE ALE AMERICII.

Cu toate acestea, așa cum anunță și în titlul articolului, alte țări o fac informal, cum ar fi Bulgaria și România. Țara noastră este și mai „problematică” pentru ruși în urma scenariilor avansate ale unei invazii românești la Chișinău.

Aceste țări nu pot supraviețui fizic și mental loviturilor cu rachete Kalibr. Acesta va fi un preludiu al celui de-al treilea război mondial, primii care vor pierde vor fi aliații SUA”, au mai punctat „jurnaliștii”.

The post Propaganda rusă: „România și Polonia, primii candidați pentru atacuri cu rachete Kalibr” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code