Flux-stiri

PSD susţine că site-ul formaţiunii a fost atacat cibernetic din Rusia

  • „Site-ul Partidului Social Democrat a fost indisponibil vineri seara, timp de aproximativ 15 minute, în urma unui atac cibernetic venit dinspre Federaţia Rusă”, a anunţat PSD.
  • „Cu această ocazie, PSD îşi reafirmă apartenenţa la valorile europene şi occidentale şi condamnă invazia ilegală a Rusiei în Ucraina”, a mai transmis PSD.
  • Mai multe site-uri guvernamentale din România, precum şi site-ul unei instituţii financiare au fost, vineri, ţintele unui atac informatic de tip „Distributed Denial of Service-DDOS”.

PSD a anunţat că site-ul partidului a fost, vineri seara, atacat cibernetic din Rusia.

„Site-ul Partidului Social Democrat a fost indisponibil vineri seara, timp de aproximativ 15 minute, în urma unui atac cibernetic venit dinspre Federaţia Rusă”, a anunţat PSD.

Potrivit reprezentanţilor formaţiunii, departamentul IT a intervenit prompt şi a repus site-ul în funcţiune.

„Cu această ocazie, PSD îşi reafirmă apartenenţa la valorile europene şi occidentale şi condamnă invazia ilegală a Rusiei în Ucraina”, a mai transmis PSD.

Mai multe site-uri guvernamentale din România, precum şi site-ul unei instituţii financiare au fost, vineri, ţintele unui atac informatic de tip „Distributed Denial of Service-DDOS”. În cauză, a fost sesizat DIICOT.

The post PSD susţine că site-ul formaţiunii a fost atacat cibernetic din Rusia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code