Flux-stiri

Putin a participat la funeraliile ultranaționalistului Vladimir Jirinovski

putinputin

  • Vladimir Putin a participat la funeraliile politicianului ultranaționalist rus Vladimir Jirinovski.
  • Slujbă de comemorare a avut loc la Moscova, iar Putin a depus un buchet de flori lângă sicriul lui Jirinovski.
  • Comentatorii politici susțin că Jirinovski era un adversar al lui Putin, dar, de fapt, făcea parte dintr-o opoziție dirijată care permite Kremlinului să păstreze o aparență de democrație în Rusia.

Vladimir Putin a participat la funeraliile politicianului ultranaționalist rus Vladimir Jirinovski. Este una dintre puținele apariții în public ale liderului de la Kremlin de la declanșarea invaziei din Ucraina.

Slujba de comemorare a avut loc la Moscova, iar Putin a depus un buchet de flori lângă sicriul lui Jirinovski.

În ultimele săptămâni, președintele rus a avut doar apariții publice ocazionale. Un mare miting pentru susținerea războiului a fost organizat pe un stadion din Moscova la 18 martie, atunci când Putin și-a făcut prima apariție publică de la lansarea invaziei din Ucraina la 24 februarie.

Vladimir Jirinovski a murit miercuri la vârsta de 75 de ani, posibil, în urma unor complicații cauzate de COVID, potrivit BBC.

Comentatorii politici susțin că Jirinovski era un adversar al lui Putin, dar, de fapt, făcea parte dintr-o opoziție dirijată care permite Kremlinului să păstreze o aparență de democrație în Rusia.

The post Putin a participat la funeraliile ultranaționalistului Vladimir Jirinovski appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code