Flux-stiri

Putin vrea o victorie totală în Ucraina, arată cel mai recent raport din UK

  • Putin nu se mulțumește cu puțin, indiferent câți oameni trebuie să mai moară din cauza acestui război. Vrea o victorie totală în Ucraina.
  • Mai mult, urmărește să forţeze Ucraina să îşi abandoneze cursul euro-atlantic și să readucă ȚARA în zona de influență a Rusiei.
  • Momentan, pacea pare departe, dar totul pleacă de la noi și de la felul în care abordăm problema în fața lui Putin, spune Cristian Diaconescu.

Putin nu se mulțumește cu puțin, indiferent câți oameni trebuie să mai moară din cauza acestui război. Vrea o victorie totală în Ucraina.

Mai mult, urmărește să forţeze Ucraina să îşi abandoneze cursul euro-atlantic și să readucă ȚARA în zona de influență a Rusiei.

Asta arată datele celui mai recent raport venit din Marea Britanie, despre care îți vorbește Cristian Diaconescu, fost ministru de externe.

Momentan, pacea pare departe, dar totul pleacă de la noi și de la felul în care abordăm problema în fața lui Putin, spune Cristian Diaconescu.

The post Putin vrea o victorie totală în Ucraina, arată cel mai recent raport din UK appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code