Flux-stiri

Raed Arafat declară război nevaccinaților

Deși deja există o adevărată colecție de sentințe civile în materie de contencios-administrativ ale instanțelor care declara drept nelegale și abuzive deciziile luate de secretarul de stat Raed Arafat, acesta este de neclintit în minister.

Sub auspiciul unei bune intenții într-un subiect fals, cel de a nu închide economia din nou, într-un interviu dat către DIGI24, demnitarul cu aparente apucături de islamist radical a răbufnit într-un val de amenințări drept soluții: CEI NEVACCINAȚI FĂRĂ ACCES ÎN RESTAURANT decât dacă se vaccinează pe cheltuiala lor, desigur. Pentru Raed Arafat sentința dată de Curtea de Apel Cluj prin care se specifică că este discriminare interzicerea ori condiționarea accesului într-un colectiv al celor nevaccinați, nu are nici o valoare. Ori orice alt cetățean dacă i s-ar oferi o sentință care explică că-și încalcă obligațiile din serviciu expres prevăzute de lege și ar repeta, ar fi ridicat cu mascații de acasă pentru infrațiunea de la art. 297 Cod Penal. Deși Constituția României dispune expres că tiți cetățenii sunt egali în fața legii fără privilegii și fără discriminări, Raed Arafat este cumva mai presus de lege. Instanța hotărăște că a încălcat legea, ca și când nu s-a întâmplat nimic, Raed comite din nu aceeași practică, din nou și din nou drepturi restrânse prin acte administrative ceea ce reprezintă ABUZ ÎN SERVICIU contra imperativelor de la art. 53 Constituție.
Din nou, ca și când instanțele nu i-ar fi desfințat actele discrimnatorii, acest individ în funcția de secretar de stat se pregătește să confiște dreptul la libertate al cetățenilor născuți în această țară care nu sunt de acord să se injecteze periodic cu așa numite vaccinuri care au mai multe efecte adverse decât beneficii.

Legături cu organizații teroriste vădite

Migranții care au trecut prin România s-au dovedit a fi teroriști islamici în țările din occident. De altfel unul dintre migranți a comis o crimă atroce la Timișoara. Raed Arafat a dat un ordin neoficial, se arată din surse MAI, ca migranții să tranziteze România fără nici o problemă. Este un mod de coalizare cu frații săi de credință radicală care se detonează la metrou în Germania, Austria sau Anglia. Astfel la Timișoara zeci de clădiri din zona gării sunt ocupate de migranți confrați de sânge cu Arafat. Dacă un român ar trece frontiera de stat în acest mod, ar fi arestat preventiv, dar un musulman migrant, nu. Românii au nevoie de teste Covid, de documente pentru a circula în UE, migranții islamiști confrați cu Arafat trec frontiera fără nici o restricție pentru că ordinele venite pe linie de minister sunt de a le oferi posibilitatea de tranzit. Peste toate acestea nu uităm că timp de un an românii au avut interzis dreptul la masă de căsătorie și masa botezului, acte creștine interzise din rațiuni islamice. De asemenea Raed Arafat a obligat populația să-și înmormânteze persoanele decedate fără priveghi în aceeași zi a decesului, tot din rațiuni islamice. Acestea de fapt reprezintă puneri în operă a dispozițiilor din Sharia și a ideologiilor teroriste radicale, situații interzise de Legea cetățeniei și dobândirii acesteia (Legea 21/1991), dar, domnul Arafat fiind mai presus de lege, nu trebuie să și răspundă.

Mihai Vidjean

Share this:

(Visited 40 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code