Flux-stiri

Raed Arafat explică de ce s-au raportat mai mulți morți la Constanța: S-au calculcat de două ori cei doi pacienți care au murit în afara zonei spitalului

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a explicat, vineri, într-o conferință de presă, motivul pentru care au fost raportați, inițial, nouă morți în urmă incendiului de la Spitalul de boli infecțioase din Constanța.

La început, s-a confirmat cifra de nouă persoane decedate, apoi au fost anunțate șapte. Când comunicăm date în dinamică se întâmplă astfel de lucruri. Ca să nu se întâmple asta ar trebui să nu spunem nimic. S-au calculcat de două ori cei doi pacienți care au murit în afara zonei spitalului. Ne cerem scuze pentru informația inițială. E bine că sunt șapte și nu nouă. Asta înseamnă date în dinamică”, a explicat medicul Raed Arafat, care a mers la fața locului incendiului.

Viorel Teliceanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, susține că în urma incendiului de la spitalul constănțean au murit șapte persoane și nu nouă, așa cum au anunțat autoritățile anterior. Probabil, este o eroare de comunicare, consideră procurorul.

Viorel Teliceanu este procurorul care conduce ancheta incendiului de la spitalul din Constanța.

El a declarat că în urma incendiului nu au murit nouă persoane, așa cum au anunțat autoritățile.

Sunt doar șapte victime, unele au murit din cauza fumului inhalat, altele din cauza flăcărilor, a explicat procurorul.

Viorel Teliceanu a mai spus că probabil este vorba despre o eroare de comunicare.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

The post Raed Arafat explică de ce s-au raportat mai mulți morți la Constanța: S-au calculcat de două ori cei doi pacienți care au murit în afara zonei spitalului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code