Flux-stiri

Britney Spears a postat mai multe poze nud pe Instagram, imediat după ce a scăpat de sub tutela tatălui ei. GALERIE FOTO

Britney Spears si logodniculBritney Spears si logodnicul

  • Britney Spears a sărbătorit suspendarea tutelei tatălui ei, Jamie Spears, prin publicarea de imagini nud pe Instagram, relatează Indy100.com.
  • Cântăreața s-a fotografiat într-o escapadă tropicală și a împărtășit imaginile cu cei 34,4 milioane de urmăritori de pe Instagram. 
  • Doar emoji-uri cu flori roz i-au protejat modestia.

Britney Spears a publicat imaginile cu titlul: „Jocul în Pacific nu a rănit niciodată pe nimeni”.

Postarea a primit 2,4 milioane de aprecieri și mii de comentarii în momentul publicării ei.

Logodnicul, actor în vârstă de 27 de ani și expert în fitness, Sam Asghari, a comentat „#freethenipple” împreună cu un emoji de amuzament.

Miercuri, judecătorul Brenda Penny a dispus suspendarea imediată a tutelei lui Jamie Spears. Decizia a venit la trei luni după ce vedeta pop a pledat pentru prima dată în fața instanței pentru scoaterea de sub tutelă, susținând că tatăl ei s-a purtat abuziv cu ea: „Iubea puterea de a-și răni propria fiică”.

Jamie Spears a solicitat recent încetarea completă a tutelei, o acțiune despre care avocatul Britney Spears a spus că este o încercare „pentru a evita răspunderea în fața Justiției”.

The post Britney Spears a postat mai multe poze nud pe Instagram, imediat după ce a scăpat de sub tutela tatălui ei. GALERIE FOTO appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code