Flux-stiri

Rafael Nadal câștigă la Paris în fața lui Novak Djokovic

  • Victoria i-a adus lui Nadal calificare în semifinalele competiţiei de la Paris, unde îl va întâlni pe Alexander Zverev, care, la rândul său a trecut în patru seturi de Carlos Alcaraz.
  • Novak Djokovic şi Rafael Nadal s-au înfruntat în meciuri directe de mai multe ori decât orice alţi jucători din istorie. La Roland Garros scorul este 8-2 pentru Nadal.
  • Publicul francez l-a susţinut majoritar pe spaniol. Publicul chiar l-a taxat pe Djokovic pentru mai multe ieşiri nervoase, din tribune auzindu-se fluierături.

Sportivul spaniol, Rafael Nadal, s-a impus cu 3-1 la seturi (6-2 4-6 6-2 7-6) în faţa sportivului din Sebia într-o partidă ce s-a întins pe 4 ore şi 12 minute. Partida începută la ora 21:05 (ora Parisului) şi s-a încheiat 01:15 dimineaţa.

Victoria i-a adus lui Nadal calificare în semifinalele competiţiei de la Paris, unde îl va întâlni pe Alexander Zverev, care, la rândul său a trecut în patru seturi de Carlos Alcaraz.

Novak Djokovic şi Rafael Nadal s-au înfruntat în meciuri directe de mai multe ori decât orice alţi jucători din istorie. La Roland Garros scorul este 8-2 pentru Nadal.

Nadal este campionul absolut al Grand Slam-ului ce se desfăşoră pe zgură, cucerind un număr impresionant de 13 titluri. Însă Djokovic este singurul jucător care l-a învins de două ori pe zgura pariziană.

Anul trecut, sârbul l-a eliminat pe spaniol în patru seturi în semifinale.

O noapte magică. Să joci împotriva lui Novak Djokovic este o provocare. Este unul din cei mai buni din lume şi sigura şansă să câştigi împotriva lui este să joci la cel mai înalt nivel. Iubirea publicului m-a ajutat foarte mult”, a delarat Nadal după victorie.

Publicul francez l-a susţinut majoritar pe spaniol. Publicul chiar l-a taxat pe Djokovic pentru mai multe ieşiri nervoase, din tribune auzindu-se fluierături.

The post Rafael Nadal câștigă la Paris în fața lui Novak Djokovic appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code