Flux-stiri

Rata de infectare a trecut de 6 la mie în Cluj-Napoca

Rata de infectare în Cluj-Napoca a ajuns miercuri la 6,03 la mia de locuitori ceea ce înseamnă că în oraș vor fi introduse restricții de noapte.

Marți, rata de infectare în Cluj-Napoca era 5,59 la mie, iar miercuri a depășit pragul de 6 la mie (6,03).

Comitetul Local pentru Situații de Urgență va stabili în termen de 48 de ore când vor intra în vigoare noile restricții.

Conform regulilor, peste pragul de 6 la mie, persoanele nevaccinate circulă în weekend doar de la ora 5:00 până la ora 20:00, cu anumite excepții. Persoanele vaccinate de cel puțin 10 zile pot circula fără restricții.

Magazinele se închid la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, iar restaurantele și cafenelele la interior, precum și terasele sunt închise, fiind permisă doar livrarea la domiciliu.

Sălile de fitness și bazinele de înot se închid, iar nunțile și botezurile se interzic.

The post Rata de infectare a trecut de 6 la mie în Cluj-Napoca appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code