Flux-stiri

Regele Charles ar putea interzice copiilor din Sussex accesul la titlurile regale, din cauza cărții lui Harry și a emisiunii Netflix

  • Regele Charles al III-lea ar putea anula titlurile regale acordate copiilor Archie și Lilibet din Sussex, dar totul depinde de lansarea noii cărți a prințului Harry.
  • De asemenea, un alt factor care va influența dacă copiii ducelui și ducesei de Sussex își vor pierde titlurile este viitorul documentar Netflix despre familie.
  • Se spune că ducele de Sussex a semnat un contract de patru cărți în valoare de milioane de euro cu Penguin Random House, prima carte din serie fiind o autobiografie despre viața în familia regală.

Regele Charles al III-lea ar putea anula titlurile regale acordate copiilor Archie și Lilibet din Sussex, dar totul depinde de lansarea noii cărți a prințului Harry. De asemenea, un alt factor care va influența dacă copiii ducelui și ducesei de Sussex își vor pierde titlurile este viitorul documentar Netflix despre familie.

Se spune că ducele de Sussex a semnat un contract de patru cărți în valoare de milioane de euro cu Penguin Random House, prima carte din serie fiind o autobiografie despre viața în familia regală.

Dar o întârziere a cărții după moartea Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a, ar putea însemna că copiii lui Harry și Meghan Markle s-ar putea confrunta cu o lipsă de claritate în ceea ce privește titlurile lor. Întârzierea cărții lasă în aer titlurile pentru copiii din Sussex, dar experta regală Katie Nicholl crede că Charles ar putea rămâne la planul său de a avea o monarhie redusă, după cum se zvonește.

Nicholl, care a scris în Vanity Fair, a spus: Acum, că Charles este Rege, copiii lui Harry și Meghan devin automat Prințul Archie de Sussex și Prințesa Lilibet de Sussex, cu toate acestea, site-ul Familiei Regale îi are încă listați ca Maestrul Archie Harrison Mountbatten-Windsor și Domnișoara Lilibet Mountbatten-Windsor. Ar merge Charles atât de departe încât să le interzică lui Archie și Lilibet să devină prinț și prințesă, acum că soții Sussex nu mai sunt membri ai familiei regale în activitate? Potrivit unei surse apropiate Regelui, depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla în lunile următoare, în special cu cartea lui Harry și cu emisiunea lor TV.”

Archie și Lilibet sunt în prezent al șaselea și, respectiv, al șaptelea în linia de succesiune la tron, dar site-ul Familiei Regale nu a actualizat încă statutul lor de prinț și prințesă.

În prezent, ei sunt enumerați ca Maestru și Domnișoară, în loc de titlurile care ar trebui să vină odată cu ascensiunea Regelui Charles al III-lea, celelalte titluri regale fiind actualizate în mod corespunzător. Site-ul Familiei Regale adaugă: Este posibil ca unele informații de pe acest site să nu mai fie actualizate în urma anunțului recent al morții Reginei.”

The post Regele Charles ar putea interzice copiilor din Sussex accesul la titlurile regale, din cauza cărții lui Harry și a emisiunii Netflix appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code