Flux-stiri

Reprezentantul OMS, la Bucureşti: Susţin vaccinarea, toată lumea este vaccinată în jurul meu

omsoms

  • Reprezentantul OMS a venit în România pentru a analiza situaţia gravă provocată de pandemie. Ţara ocupă primul loc la numărul de decese în Europa şi se află pe penultimul loc la vaccinare.
  • Heather Papowitz a participat vineri la evenimentul „maratonul vaccinării” de la Bucureşti.
  • La eveniment a participat şi ministrul Sănătăţii.

Reprezentantul OMS în România Heather Papowitz a participat vineri la evenimentul „maratonul vaccinării” de la Bucureşti. Susţin vaccinarea, toată lumea este vaccinată în jurul meu, inclusiv copilul meu de 14 ani, a spus Papowitz.

Reprezentantul OMS a venit în România pentru a analiza situaţia gravă provocată de pandemie. Ţara ocupă primul loc la numărul de decese în Europa şi se află pe penultimul loc la vaccinare.

Heather Papowitz a participat vineri la evenimentul „maratonul vaccinării” de la Bucureşti.

„Susţin vaccinarea, mama, tata, sora mea, nepoţii mei, toată lumea este vaccinată în jurul meu. Băiatul meu de 14 ani a fost vaccinat, am vrut să-i ofer oportunitatea la o viaţă sănătoasă… În continuare mă protejez, port mască peste tot”, a declarat Heather Papowitz.

La eveniment a participat şi ministrul Sănătăţii.

„Este o creştere importantă care trebuie valorificată în urmă zile şi săptămâni… Imunizarea intervine la trei săptămâni de la prima doză, oamenii să vină la vaccinare şi să păstrăm măsurile de protecţie, în special masca va fi obligatorie… Cea mai uşoară formă de mulţumire către personalul medical este vaccinarea”, a declarat ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.

O amplă campanie de vaccinare a început vineri în Bucureşti. Până luni dimineaţă, şase centre de vaccinare vor fi deschise non-stop.

The post Reprezentantul OMS, la Bucureşti: Susţin vaccinarea, toată lumea este vaccinată în jurul meu appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code