Flux-stiri

Rihanna este oficial mamă. A născut un băiețel, dar nu i-a anunțat numele

  • Rihanna este oficial mamă. Multi-fenomenul a întâmpinat pe lume, în 13 mai, un băiețel cu iubitul A$AP Rocky.
  • Rihanna a vorbit despre speranțele și așteptările sale legate de maternitate în diverse interviuri pe parcursul sarcinii sale.
  • Mogulul s-a destăinuit, de asemenea, despre stilul ei de parenting într-un interviu acordat în martie pentru ELLE.

Rihanna este oficial mamă. Multi-fenomenul a întâmpinat pe lume, în 13 mai, un băiețel cu iubitul A$AP Rocky, a anunțat astăzi TMZ. Numele fiului lor nu a fost încă anunțat.

Este primul copil pentru cuplu, care au fost prieteni de ani de zile înainte de a-și oficializa relația în 2020, scrie HarpersBazaar.

Rihanna a vorbit despre speranțele și așteptările sale legate de maternitate în diverse interviuri pe parcursul sarcinii sale.

Până acum, totul este o călătorie interesantă. O iau așa cum vine în fiecare săptămână. Întotdeauna este ceva nou și eu doar o iau și mă bucur de ea”, a declarat ea pentru Entertainment Tonight în februarie.

Despre ținutele ei îndrăznețe de gravidă, cântăreața a adăugat: „Moda este unul dintre lucrurile mele preferate, așa că, știți, sfidăm ceea ce înseamnă să fii însărcinată și mamă. Uneori poate deveni inconfortabil, așa că poți să te îmbraci și să te prefaci”.

Ea a reluat acest sentiment într-un alt interviu recent. „Când am aflat că sunt însărcinată, m-am gândit: În niciun caz nu mă voi duce la cumpărături la raionul pentru gravide. Îmi pare rău – este prea distractiv să te îmbraci frumos. Nu am de gând să las acea parte să dispară pentru că trupul meu se schimbă”.

Mogulul s-a destăinuit, de asemenea, despre stilul ei de parenting într-un interviu acordat în martie pentru ELLE.

Comparându-se cu Heather Dubrow și Teresa Giudice din franciza Real Housewives, ea a spus: „Heather Dubrow este atât de șic în timp ce este mamă. Îmi place modul în care le permite copiilor ei să fie cine sunt. … Dar Teresa [Giudice] din Jersey nu se joacă cu copiii ei. … Ea te va aplauda în legătură cu acei copii. Și asta rezonează foarte mult cu mine, pentru că simt că ăsta este tipul de mamă pe care o să fiu și eu. Psihopată în privința asta”.

The post Rihanna este oficial mamă. A născut un băiețel, dar nu i-a anunțat numele appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code