Flux-stiri

Clipe de groază la o școală din Germania. Au fost trase focuri de armă

  • Focuri de armă au fost trase joi la o şcoală germană din oraşul Bremerhaven, în nordul ţării, iar o persoană, care nu era elev, a fost rănită, a anunţat poliţia, adăugând că o persoană înarmată a fost reţinută.
  • Poliţia nu a oferit detalii despre persoana care a fost reţinută.
  • Poliţia a declarat ulterior că elevii şi profesorii au reuşit să părăsească clădirea după ce forţele speciale au percheziţionat clădirea.

Focuri de armă au fost trase joi la o şcoală germană din oraşul Bremerhaven, în nordul ţării, iar o persoană, care nu era elev, a fost rănită, a anunţat poliţia, adăugând că o persoană înarmată a fost reţinută.

Pe site-ul său de internet, liceul Lloyd Gymnasium, care are aproximativ 1.150 de elevi, a postat un anunţ în care se spune că: „Dragi părinţi, copiii dumneavoastră sunt în siguranţă”. Acesta a oferit un număr de telefon la care părinţii pot suna pentru informaţii suplimentare, relatează Reuters.

Cotidianul german Bild a declarat că persoana rănită, care a fost transportată la spital, este o femeie. Acest lucru nu a putut fi confirmat imediat.

Ziarul a precizat că un al doilea suspect părea să fie pe fugă în urma împuşcăturilor, dar poliţia a declarat pe Twitter că ancheta sa indică faptul că a existat un singur autor.

Poliţia nu a oferit detalii despre persoana care a fost reţinută.

Ziarul online Nord24 a declarat că o elevă care a auzit împuşcături a sunat la poliţie. Elevii s-au baricadat în clasele lor, a adăugat acesta.

Poliţia a declarat ulterior că elevii şi profesorii au reuşit să părăsească clădirea după ce forţele speciale au percheziţionat clădirea.

The post Clipe de groază la o școală din Germania. Au fost trase focuri de armă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code