Flux-stiri

Rihanna, mai bogată decât Jay-Z. Lista miliardarilor Forbes 2022

  • Rihanna este evaluată de Forbes la 1,7 miliarde de dolari. Asta datorită succesului liniei sale de cosmetice Fenty Beauty, iar lista Forbes 2022 o clasează pe aceasta pe poziția 1729.
  • De asemenea, cântăreața deține și acțiuni de 30% din linia de lenjerie Savage x Fenty, care a generat venituri de 1 miliard de dolari în februarie 2021.
  • Kanye West este altă celebritate care se află în topul Forbes. Acesta este evoluat la 2 miliarde de dolari datorită brandurilor de modă pe care le deține.

Rihanna și Peter Jackson s-au alăturat listei miliardarilor Forbes în 2022. Starul pop și regizorul Lord of the Rings au fost incluși pentru prima dată în acest top.

Rihanna este evaluată de Forbes la 1,7 miliarde de dolari. Asta datorită succesului liniei sale de cosmetice Fenty Beauty, iar lista Forbes 2022 o clasează pe aceasta pe poziția 1729. Compania pe care o deține a generat venituri de peste 550 de milioane de dolari în 2020, potrivit Forbes.

De asemenea, cântăreața deține și acțiuni de 30% din linia de lenjerie Savage x Fenty, care a generat venituri de 1 miliard de dolari în februarie 2021.

Și Peter Jackson, regizorul Lord of the Rings, a câștigat statutul de miliardar în noiembrie 2021, după ce a vândut o parte din magazinul său de efecte pentru filme digitale Weta către Unity Software pentru 1,6 miliarde de dolari. Acesta se află în topul Forbes pe poziția 1929.

Kanye West este altă celebritate care se află în topul Forbes. Acesta este evoluat la 2 miliarde de dolari datorită brandurilor de modă pe care le deține. Rapperul ocupă locul 1513 în top.

De asemenea, mentorul său din industrie, Jay-Z, este evaluat la 1,4 miliarde de dolari și se află pe locul 2076 în lista Forbes a miliardarilor mondiali.

Iar cel mai cel de pe listă rămâne în continuare fondatorul Tesla și SpaceX, Elon Musk, care ocupă primul loc pe listă, evaluat la 219 miliarde de dolari. Acesta este urmat de fondatorul Amazon, Jeff Bezos, cu 171 de miliarde de dolari.

The post Rihanna, mai bogată decât Jay-Z. Lista miliardarilor Forbes 2022 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code