Flux-stiri

Robert Nedea, românul care face istorie în Veneția. Vinde pizza cu foiță de aur de 24 de carate

  • Un român vinde pizza cu aur la 99 de euro, lângă Veneția.
  • Cei mai mulți clienți sunt străini, care vor să impresioneze.
  • Fiecare pizza e servită cu melodia „We Are the Champions”, ca un ritual al localului.

În țara care e sinonimă cu pizza, un român a avut curajul să schimbe rețeta. Robert Nedea vinde în restaurantul lui, de 3 luni, pizza cu foiță de aur. La rețeta originală de margherita, bucătarul adaugă aur de 24 de carate, perfect comestibil. Fiecare comandă e acompaniată de melodia We Are The Champions. Și, în ciuda prețului de 99 de euro, nu lipsesc clienții. Majoritatea sunt străini sau localnici care vor să impresioneze pe cineva.

A fost ideea mea, i-am propus tatălui meu după vacanța pe care am petrecut-o în Dubai, a transmis Alessandro Nedea, fiul patronului.

Ne-am gândit să le oferim clienților posibilitatea de a trăi aceleași emoții, dar mâncând o pizza. Dar costurile sunt complet diferite. Una este să plătești 1.500 de euro pentru o bucată de carne și alta e să plătești 99 de euro pentru o pizza, chiar dacă e și acesta un preț ridicat. O dată în viață poți să faci o nebunie. Noi nu băgăm mâinile în portofelul nimănui, a spus Robert Nedea, patronul restaurantului.

Pizza cu aur a adus faima restaurantului și orașului, dar mulți italieni sunt scandalizați de preț. Unii amintesc de faptul că pizza tradițională poate fi doar margherita și marinara. În Napoli, locuitorii sunt în stare să sară la bătaie atunci când cineva schimbă rețeta. A pățit-o un comediant care a livrat pizza cu ananas în locul celei tradiționale.

The post Robert Nedea, românul care face istorie în Veneția. Vinde pizza cu foiță de aur de 24 de carate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code