Flux-stiri

Rusia a impus restricții în spațiul aerian rus pentru avioanele înegistrate în România

avion-operat-de-un-singur-pilotavion-operat-de-un-singur-pilot

  • Rusia a închis spațiul aerian pentru avioanele înregistrate în România, după ce România a făcut prima această mișcare, începând de sâmbătă.
  • Rusia a aplicat decizii similare în cazul Bulgariei, Poloniei şi Cehiei, după ce aceste state au interzis zborurile companiilor ruse ca reacţie la intervenţia militară în Ucraina.

Rusia a decis impunerea de restricţii în spaţiul aerian rus pentru avioanele înregistrate în România, ca reacţie la decizia similară a Autorităţii Aeronautice Civile române faţă de avioanele ruse.

Ca reacţie la decizia inamicală a autorităţilor aeronautice române, s-a decis introducerea de restricţii pentru companiile aeriene înregistrate în România privind efectuarea curselor în Rusia şi tranzitarea spaţiului aerian rus„, a comunicat, potrivit RIA Novosti, Agenţia Federală rusă pentru Transport Aerian (Rosaviatsiya).

Rusia a aplicat decizii similare în cazul Bulgariei, Poloniei şi Cehiei, după ce aceste state au interzis zborurile companiilor ruse ca reacţie la intervenţia militară în Ucraina.

România a închis spaţiul aerian pentru avioanele din Rusia, începând de sâmbătă, de la ora 15.00, a anunţat Autoritatea Aeronautică Civilă.

The post Rusia a impus restricții în spațiul aerian rus pentru avioanele înegistrate în România appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code