Flux-stiri

Miliardarul rus Roman Abramovici a predat, fundației sale caritabile, administrarea clubului de fotbal Chelsea

  • Miliardarul rus Roman Abramovici a predat administrarea clubului de fotbal către administratorii fundaţiei sale caritabile.
  • Abramovici a devenit proprietarul companiilor care controlează Chelsea în 2003 şi este văzut ca un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin.

Miliardarul rus Roman Abramovici a predat administrarea clubului de fotbal către administratorii fundaţiei sale caritabile, anunţă BBC.

În timpul celor aproape 20 de ani în care am deţinut Chelsea FC, am considerat întotdeauna că rolul meu este acela de custode al clubului, a cărui sarcină este să se asigure că avem cât mai mult succes astăzi, dar şi să construim pentru viitor, jucând în acelaşi timp un rol pozitiv în comunităţile noastre. Întotdeauna am luat decizii având în vedere cel mai bun interes al clubului. Îmi menţin angajamentul faţă de aceste valori. Acesta este motivul pentru care le încredinţez, astăzi, administratorilor fundaţiei caritabile Chelsea, administrarea şi îngrijirea Chelsea FC. Cred că în prezent ei sunt în cea mai bună poziţie pentru a veghea la interesele Clubului, ale jucătorilor, ale personalului şi ale fanilor”, a declarat Roman Abramovici.

Abramovici, care a făcut avere în anii ’90 în domeniul petrolului şi gazelor, a devenit proprietarul companiilor care controlează Chelsea în 2003 şi este văzut ca un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin.

O serie de ţări occidentale au impus sancţiuni împotriva lui Putin şi a ministrului său de externe în ultimele zile, inclusiv Marea Britanie, UE şi SUA.
 

The post Miliardarul rus Roman Abramovici a predat, fundației sale caritabile, administrarea clubului de fotbal Chelsea appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code